• Facebook
  • Linkedin
  • Google
Warehouse design, bouwen en inrichten

Een mooi moment in het ondernemerschap is het bouwen van een nieuw warehouse, het zogenaamde green-field. Maar waar moet je nu allemaal op letten en hoe verloopt de samenwerking met de architect?
Het makkelijkste is om de architect zijn gang te laten gaan, maar dan bent u de trotste bezitter van een standaard magazijn. Wat als we nu al in een vroeg stadium samen met de architect het warehouse zo konden ontwerpen zodat dit optimaal aansluit bij de operationele behoefte en specificaties?

Dit traject heb ik al vaak mogen doorlopen, inclusief het managen van het project om een nieuw warehouse te bouwen en naar verwachting in te richten en uit te rusten. Inclusief Facility, ICT en Security equipment met daarnaast additionele technische installaties.

Wanneer een nieuw bestaand warehouse in gebruik genomen wordt (brown-field) zijn er nog steeds diverse aspecten waarbij de ondernemer het gebouw zo veel mogelijk efficiŽnt en rendabel kan inrichten en benutten.

Of het nu gaat om nieuwbouw, een bestaand warehouse in gebruik nemen of een volledig redesign.
Ser-Pro kan dit namens u realiseren of gedurende het project de nodige ondersteuning bieden waar nodig met de ruimschootse expertise op dit gebied.

//