• Facebook
  • Linkedin
  • Google
Security systemen

CCTV, Inbraak detectie en toegangscontrole zijn beveiligingssystemen die samen, of apart een gebouw of groep gebouwen beveiligen.
Deze systemen zijn er in diverse prijs/kwaliteit verhoudingen en met een grote diversiteit aan mogelijkheden, van een klein systeem voor een woning tot grote systemen en mega grote complexe systemen die diverse locaties met elkaar verbinden en centraal kunnen beveiligen. Stand-alone of volledig geÔntegreerd.

Puttend uit zeer brede ervaring op dit vlak kan Ser-Pro u volledig ontzorgen in het opstellen van een beveiligingsplan, een keuze voorstellen hoe dit ingericht kan worden en het installatie traject begeleiden. Het installeren van dergelijke systemen vergen vaak een relatief grote investering en het slim aanpakken van dergelijke projecten kan niet alleen voordelig zijn in de initiŽle investering, maar ook de uiteindelijke cost of ownership beperkt en inzichtelijk houden zodat er achteraf geen verassingen zijn en de gedane investering ook zijn vruchten afwerpt.

EfficiŽnt gebruik maken van de laatste technieken en technologieŽn kan tevens de kosten van het beveiligingssysteem positief beÔnvloeden echter moet men waakzaam zijn dat hetgeen uiteindelijk geÔnstalleerd wordt ook past binnen het verwachtingspatroon en het toepassingsgebied. Het heeft geen enkele meerwaarde om technologische hoogstandjes toe te passen wanneer hier geen noodzaak voor is.
Out of the Box denken en kritisch zijn naar gebruik van materialen en componenten is dan ook vaak het uitgangspunt voor een optimaal afgestemd beveiligingssysteem.

//