• Facebook
  • Linkedin
  • Google
Security Management

Er is steeds meer vraag naar een vorm van beveiliging, of dat nu een eenvoudig inbraak detectie system is, of een volledig operationele beveiliging met een of meerdere beveiligers en beveiligingssystemen.
Hoe dan ook, er zal een plan opgesteld moeten worden om een op maat gesneden beveiligingsplan te maken dat prima past binnen de behoefte en risico afwegingen. Dit plan is echter een moment opname en er zal altijd ruimte moeten blijven voor vermindering of intensivering zodat het plan eenvoudig bijgesteld kan worden aan de veranderde behoefte of een veranderende omgeving.

Aspecten die elk hun eigen inbreng in het beveiligingsplan hebben zijn de vereisten van eventuele officiŽle beveiligingscertificaten die van toepassing zijn, specifieke klant vereisten, vereisten die vanuit de organisatie zelf opgelegd worden, de lokale risico inventarisatie en tenslotte toetsing aan de wet- en regelgeving. Dit alles samen vormen de ingrediŽnten van een totaal beveiligingsplan.

Welke vorm van beveiliging ook gewenst is, een goed onderbouwd plan zal niet alleen zorgdragen dat nu en in de toekomst het beveiligingsnivo aan de verwachtingen voldoet, maar ook op een goede manier gebudgetteerd kan worden.

Ser-Pro kan u niet uitsluitend helpen binnen alle aspecten die komen kijken bij het opzetten van een goed Security Management, maar ook om een reeds bestaande beveiliging door te lichten en waar nodig voorstellen te doen om dit te optimaliseren aan de verwachtingen.


Security program

t"> //